Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Marçal Mora videoproduccions

Realització i edició de vídeos, fotos i 3D

SARA

SARA (LLORENS)

EL MIGMETRATGE DEL 2019 PER A CINEMART.

Proposta:

Des de l’Associació CINEMART i amb el recolzament tècnic i pressuposti de l’ajuntament voldríem fer un audiovisual sobre el personatge il·lustre del poble, Sara Llorens, perquè, com hem fet en altres edicions que ens hem basat en personatges masculins, voldríem aquest 2019 versar-ho sobre un de femení força reconegut i on entitats, associacions i la gent del poble participés activament per a fer possible aquest projecte.

Al ser un personatge força tractat voldríem distanciar-nos d’una manera més cinèfila, fent la Sara quan era jove, quan encara no hi ha documentació d’ella o dit d’una altra manera, quan encara no era prou coneguda. El 2019 al ser l’any de la dona, on diverses activitats de Pineda reivindicaran aquest paper, hem cregut que podríem donar-li un “canvi” per fer “alguna cosa diferent” vers el personatge.

Volem explicar la història de com una joveneta es converteix amb el que serà la Sara Llorens que tothom reconeix però que, al migmetratge només farà els seus primers 30 anys de vida, abans de que comenci a ser coneguda. Al ser una dona de fortes creences socials, reivindicativa i que va patir de molt a prop la vida política del país, enregistrarem escenes ficcionades de com era d’injusta la societat de llavors vers la dona i com diferents situacions fan que la Sara arribés a prendre les decisions que va prendre.

Poster Sara Llorens

Com és sabut, les filmacions dels darrers anys com MAJOR,57. i DRAGUT es van fer dins la població de Pineda. L’any passat varem traspassar aquesta línia per enregistrar també a Santa Susanna pel projecte PAU GIBERT,EL BANDOLER, dotant  a la projecció del film una vida més llarga de promoció, exhibició i d’adquirir més públic, ja que ens comprometem a fer cinema a la fresca per projectar el film, tal i com fem per inaugurar el festival any rere any.

 

Al ser una experiència que des de CINEMART qualifiquem de molt positiva, aquest any tenim previst ampliar el territori i enregistrar algunes escenes a CALELLA, SANT POL i CANET DE MAR, sense deixar SANTA SUSANNA i com no, la nostra ciutat PINEDA DE MAR.

Les dates d’enregistrament segueixen el patró de les edicions passades fent que els mesos de febrer fins a maig hi hagi alguns caps de setmana destinats a aquest fi. I com no, la presentació oficial que fem a la Sala de plens de l’Ajuntament per inaugurar l’activitat. Pots trobar el calendari aqui

Es pot trobar més informació del que fa l’entitat al web http://www.festivalcinemart.com/

 

A %d bloguers els agrada això: